Портал JOB - піонер українського ринку Інтернет-рекрутингу - функціонує з 1999 року і за 10 років діяльності в Мережі встиг стати важливим інструментом пошуку роботи і підбору персоналу. Саме JOB вперше запропонував кандидатам і працедавцям послугу персонального референта «Блокнот», за допомогою якого можна швидко і зручно управляти показами своїх оголошень. За час її існування на JOB було зареєстровано більше 600 тис таких «Блокнотів». Окрім «Блокнота», портал постійно розвиває і актуалізує свій інструментарій, пропонуючи користувачам все нові і нові можливості для успішного пошуку робочих місць і співробітників. Також не варто забувати, що саме JOB володіє найбільшою базою, в якій тільки за 2008 рік містилося біля 90 тис. вакансій і 80 тис. резюме. Завдяки цьому JOB також є лідером по відвідуваності з аудиторією більш ніж 75 тис. українських Інтернет-користувачів за добу.

Українські HR-менеджери і претенденти цінують JOB за динамічність і актуальність – база розміщених резюме і вакансій постійно оновлюється. Щодня на сайті з\'являється більше 400 нових вакансій і 700 резюме. При цьому одне оголошення проглядають в середньому близько 2 тисяч чоловік, що свідчить про високу ефективність роботи сайту.

Крім традиційних інструментів пошуку роботи і рекрутингу, на JOB представлені новини ринку праці, поради з працевлаштування і інша корисна інформація. Будучи соціально активним гравцем на ринку Інтернет-рекрутингу, JOB щомісячно публікує аналітичні огляди ринку праці України і окремих регіонів, прогнози попиту і пропозиції фахівців і огляди зарплат. Ці дані часто цитуються провідними друкованими виданнями, такими як «Контракти», «Бизнес», «Дело», «Компаньйон», «Деньги.UA» і не тільки.

У жовтні JOB представив концептуально нову версію порталу, запропонувавши зручніший інтерфейс, вдосконалений пошук і актуалізований каталог. Значно перероблений був і сам «Блокнот» - тепер він дозволяє публікувати необмежену кількість вакансій без обмежень у часі, зберігати повну базу вакансій в архівах і чернетках, створювати теки для резюме під кожну вакансію і з легкістю сортувати і вибирати потрібні вакансії і резюме. Крім того, всі HR-менеджери кожної окремо взятої компанії тепер можуть одночасно користуватися корпоративним «Блокнотом», використовуючи для розміщення вакансій свої персональні імейли. Претенденти ж дістали можливість конфіденційно зберігати і редагувати свої резюме, прикріплювати до них фотографії і презентації, що позбавляє від необхідності роздруковувати матеріали або носити їх з собою на дисках. Також можна управляти своїми резюме за власним розсудом – відправляти вибраним працедавцям, показувати на порталі або відключати від показів.

Ще одним новаторським рішенням JOB став запуск інноваційної моделі управління HR-бюджетом. Дві істотні відмінності - можливість самостійно призначати вартість своїх вакансій і управляти їх позицією в списках - відразу виділили її серед вже існуючих. Вона не тільки спростить роботу рекрутерів з порталом JOB за рахунок можливості управління і контролю позицій, але також забезпечить зниження витрат на підбір персоналу.

Ці нововведення і ефективна робота команди розробників JOB стала визначальним чинником перемоги компанії в номінації «Український сайт працевлаштування року». Олександр Сліпченко, керівник проекту JOB, так прокоментував отримання нагороди: «Ми дуже раді, що наші користувачі гідно оцінили якість наших послуг - перемога в номінації «Український сайт працевлаштування року» ще раз послужила підтвердженням важливості нашої роботи. Тому ми прикладаємо всі зусилля, щоб і в 2009 році залишатися кращим сайтом на ринку. Тим паче, що ми не можемо не зважати на кризу, і в перспективі розглядаємо створення якісно нових послуг для всіх тих, хто шукає роботу».


Переглядів: 3028
Поширень: 0