«Готуй сани влітку» - свідчить народна приказка. Вона може звучати і інакше, наприклад: готуй завтрашній одяг з вечора. Тому що якщо раптом посеред біла дня нагрянуть дощі, приємно мати під рукою парасольку, а на ногах – надійне взуття, що не промокне в непогоду. Саме тому перегляд сайтів з прогнозом погоди стало для нас звичною справою.

Портал ukr.net на початку цього року запустив цілий погодний ресурс POGODA.ukr.net. При цьому представлені погодні дані побудовані з використанням не тільки типових математичних моделей, а й на підставі прогнозів учених-синоптиків Українського Гідрометцентру, що має метеорологічні станції і обслуговує повітряні судна. На даний момент POGODA.ukr.net – це єдиний сервіс про погоду в українському Інтернет-просторі, який пропонує інформацію про погоду такої точності.

Користувачі порталу www.ukr.net зможуть отримати прогноз погоди 184 містам України на найближчих 7 днів. До того ж, кожен користувач зможе проглянути погодні дані по всій області на найближчих 6 днів. Натиснувши на відповідне посилання, можна порівняти, якою була погода цього дня рік тому. Але найбільш незвичним на POGODA.ukr.net стала можливість «побачити» поточну погоду в Україні на власні очі на метеорологічній карті, інформація для якої поставляється за допомогою зйомки з супутника і оновлюється кожні 10 хвилин.

Незмінним залишився лише доступ до сервісу: так само на головній сторінці порталу www.ukr.net відображається погода поточного дня з прогнозом на ранок, день, вечір і ніч прийдешньої доби. І найголовніше - посилання на головну сторінку сервісу POGODA.ukr.net, де розміщена інформація в повному об\'ємі.


Переглядів: 4852
Поширень: 0