Тепер абоненти МТС в Україні можуть вирішувати свої повсякденні завдання — наприклад, об\'їжджати затори або орієнтуватися на вулицях міста — не думаючи про витрати на мобільний інтернет.

За допомогою мобільних Яндекс.Карт користувачі легко знаходять потрібні адреси та організації, визначають своє місце перебування та шукають місця поблизу, дізнаються про затори та вибирають зручні маршрути. Яндекс.Карти працюють на всіх популярних платформах, у мобільній програмі є докладні схеми 127 міст України.

Яндекс.Навігатор для iOS і Android допомагає подорожувати містами країни на автомобілі. Програма показує, як зручніше проїхати з урахуванням дорожньої ситуації та потрібних зупинок на шляху, вміє знаходити, наприклад, заправку або магазин дорогою. Навігатор запам\'ятовує маршрути, попереджає водія про маневри голосом, наприклад, Оксани — співробітниці українського Яндекса, а також сам розуміє голосові команди.

Мобільний трафік Карт і Навігатора буде безкоштовним на території України до 30 вересня. Невеликі суми можуть стягуватися лише під час звернення через телефон до серверів DNS і A-GPS*. Акція працює на території України для абонентів МТС Передплата. Завантажити Яндекс.Карти та Яндекс.Навігатор можна з мобільного пристрою за посиланнями: m.ya.ru/ymm і m.ya.ru/ynavi. Користувачам, у яких програми вже встановлені, досить просто запустити їх. Програми доступні українською та російською мовами.

*Технологія A-GPS допомагає телефону визначати місце перебування, a DNS-сервер переводить буквені імена сайтів у цифрову адресу, за якою сайт розташований в мережі. Звернення до DNS потрібне для роботи мобільного інтернету.


Переглядів: 2772
Поширень: 0