Нещодавно у центрі Києва відкрився сервісний центр Apple, представництво данного сервісу є також і в Вінниці. Особливою відмінністю данного сервісного центру є низький рівень цін, натомість висока якість та рівень обслуговування. Не дивлячись на велике різномаїття сучасних гаджетів, продукція фірми Apple знаходиться поза конкуренцією. Одними з найпопулярніших девайсів компанії є ноутбуки, а саме Apple Macbook Air та Apple Macbook Pro.

Купуючи ноутбук компанії Apple, Ви отримуєте не тільки самий сучасний, найпотужніший і високотехнологічний портативний комп\'ютер, але й частково стаєте частиною іміджу Apple, неперевершеного стилю, дизайну і статусу, яким наділяє данний пристрій свого власника.

На сьогоднішній день власник Apple Macbook не має жодних проблем в процессі єксплуатації свого ноутбуку, так як техніка данного виробника є дуже надійною і якісною. В Macbook продумано все до найменших дрібниць. Але й з найсучаснішою технікою можуть виникнути проблеми: потрапляння рідини , перебій в мережі, механічні пошкодження і т. д. І тут постає питання сервісного обслуговування "Эплової техніки". В Україні дуже велика кількість сервісних центрів, але якість виконання робіть в цих майстернях бажає кращого. Що ж стосується офіційних сервісних центрів Apple, то тут вибір незначний.. на відміну від вартості послуг. До прикладу, в офіційносу сервісі Apple Вам доведеться викласти майже половини вартості ноутбуку за будь-який, навіть не складний, ремонт. Що ж робити? Шукати неофіційні сервіси з пристойною якістю обслуговування і помірними цінами. Одним з найкращих, а можливо й самим надійним і доступним сервісним центром Apple є СЦ ReStore , що знаходиться в м. Киэві за адресою вул. Л. Толстого 8А . Вебсайт restore.kiev.ua

Пропоную порівняти ціни офіційного сервісного центру з цінами неофіційного, але не менш якісного сервісу.

Офіційна вартість послуг з категорії ремонт Macbook :

Ремонт Macbook Air після попадання рідини 200$

Ремонт Macbook Pro після попадання рідини 150$

Ремонт звичайного Macbook в Києві починається від 100$

Вартість послуг в СЦ ReStore

Діагностика- БЕЗКОШТОВНО

Ремонт Macbook Pro після потрапляння рідини - 50 $

Заміна клавіатури -100 $

Заміна жосткого диску -60 $

Ремонт системної плати Macbook -від 50 $

Заміна термопасти - 250грн

Більш детальну інформацію Ви можете отримати безпосередньо на сайті компаніїї www.restore.kiev.ua


Переглядів: 5146
Поширень: 0