Літак – це найшвидший засіб пересування і часто єдиний спосіб потрапити у найвіддаленіші точки земної кулі. Ми вибираємо літак, коли плануємо закордонну відпустку, коли «світить» відрядження або потрібно терміново потрапити в інше місто. Правда, є одне «але». Бувають випадки, коли найшвидший засіб пересування перетворюється на найповільніший. І виною тому може бути погода. Кому доводилося чекати «льотної» погоди, той розуміє, як важливо знати про метеоумови в аеропортах.

Тепер «повітряна погода» доступна на POGODA.ukr.net у розділі «Аеропорти». Тут представлена точна інформація про кліматичні умови в аеропортах України, Росії, Чехії, Австрії, Італії, Туреччини і інших країнах Європи – температура повітря, атмосферний тиск, рівень вологості, можливі опади і швидкість вітру.

Там же можна уточнити місцевий час і часовий пояс, досконально вивчити місце прибуття, ознайомитися з фотографіями аеропорту і терміналом, а заразом оглянути злітно-посадочну смугу і дізнатися її довжину. В наявності і точні координати аеропорту, коди IATA і ICAO, його висота над рівнем моря.

Кліматична інформація отримана з перших рук - від відповідних служб аеропорту і регулярно оновлюється. Отже з POGODA.ukr.net Ви знатимете свій пункт призначення «в обличчя» і зможете уникнути будь-яких затримок в дорозі.


Переглядів: 2765
Поширень: 0