Російські бойовики, які координуються представниками спецслужб - як ГРУ ГШ РФ, так і ФСБ, активно шукають для подальшої розправи патріотів України в соцмережах та серед користувачів інтернет-сервісу "Zello", пише радник голови СБУ Маркіян Лубківський на своїй сторінці у Facebook.

На небезпеці використання російських соцмереж неодноразово наголошувалось Службою, але до останнього часу "Zello" вважався українцями досить безпечним сервісом. Разом із цим, СБУ отримала від одного з бойовиків-мешканців Донецького регіону, що перейшов на наш бік, беззаперечні докази того, що терористи можуть ідентифікувати користувачів інтернет-сервісу "Zello".

Дані інтернет-сервісу «Zello» моніторять спецслужби Росії

Російські спецслужби, які діють в Донецьку, володіють значними обсягами актуальної технічної інформації про користувачів згаданого сервісу (ім’я; дані із профілів; інші псевдоніми, які авторизовувались з одного телефонного терміналу; IMEI мобільних терміналів та їх IP-адреси тощо).

Зважаючи на те, що розробником даного сервісу є росіяни - єдиним можливим каналом отримання бойовиками таких даних є російські спецслужби.

Тому уникайте передачі каналами "Zello" важливої інформації та вживайте заходів, які б унеможливили вашу ідентифікацію. Пам\'ятайте, "Zello" моніториться ворогом, який робить усе можливе для пошуку та боротьби з українськими патріотами.



Переглядів: 5360
Поширень: 0