Лідер серед українських Інтернет-порталів вступає в конкурентну боротьбу з пошуковими системами, які наразі найчастіше встановлюються українськими користувачами в якості домашніх сторінок.

«Стартуй з UKR.NET!» – закликає національний інтернет-портал і вступає в боротьбу з пошуковими системами

Як зазначив Михайло Коміссарук, Голова Наглядової ради ТОВ «УКРНЕТ», планується розвивати категорію „портал” і змінювати звички людей – адже набагато зручніше починати використання Інтернету з порталу, зокрема з порталу UKR.NET.

Амбіційні плани UKR.NET мають реальну основу, адже на порталі на одній сторінці зібраний оптимальний набір найбільш популярних сервісів, до яких дуже багато українських користувачів звертаються щодня. Це новини, пошта, погода, каталог Інтернет-магазинів, закладки.

Усе, що користувачі шукають щодня за допомогою пошукових систем, уже знайшов для них UKR.NET, стверджують представники компанії.

Цікаво, що на порталі представлені і чотири найбільш популярні пошукові системи, які обробляють 90% запитів українських Інтернет-користувачів.

Портал UKR.NET орієнтований саме на українську Інтернет-аудиторію і є найпопулярнішим українським Інтернет-порталом. Вже зараз його денна аудиторія перевищує 650 тис. відвідувачів. За часткою української аудиторії UKR.NET випереджає будь-який інший український Інтернет-портал практично вдвічі, а за кількістю лояльної аудиторії – більше, ніж у 2,5 рази.


Переглядів: 3408
Поширень: 0