Щоденно в цілодобову службу підтримки електронної пошти FREEMAIL на UKR.NET надходить до десяти звернень від користувачів із проханням відновити забутий пароль від скриньки.

Швидко повернути доступ до своєї пошти можна за допомогою функції відновлення пароля. У цьому разі на Ваш телефон чи альтернативний e-mail надійде код, необхідний для зміни пароля. Якщо Ви змінили телефон чи загубили доступ до альтернативної скриньки, процедура відновлення пароля може затягнутись на кілька днів.

Тому FREEMAIL радить підтримувати інформацію, необхідну для відновлення пароля, в актуальному стані. Якщо Ви змінили номер телефону чи відмовляєтесь від використання поштової скриньки, яку Ви вказали в якості альтернативної, відновіть ці дані в «Налаштуваннях». У такому разі Ви зможете відновити доступ до своєї пошти протягом однієї хвилини.

Актуальні контактні дані в  пошті – Ваш  козир

Возможно, формат этой картинки не поддерживается браузером. Возможно, формат этой картинки не поддерживается браузером. Возможно, формат этой картинки не поддерживается браузером. Возможно, формат этой картинки не поддерживается браузером.

Довідка.

Національному інтернет-порталу UKR.NET (www.ukr.net) 6 років. На сьогодні він є найпопулярнішим та найбільш упізнаваним порталом серед українських Інтернет-користувачів – його знає кожен другий український користувач Мережі (за даними дослідження InMind). В електронній пошті FREEMAIL від "УКРНЕТ" зареєстровано більш ніж 7 млн скриньок. Щодня FREEMAIL доставляє 2,6 млн й відправляє близько півмільйона листів.


Переглядів: 2920
Поширень: 0