З 28 лютого 2011 компанія "Навігатор" оголосила про старт продажу другої моделі свого ряду планшетів "ImPad" - 0410, з великим екраном в 11,6 дюймів, а також з 4G-модемом від оператора "Freshtel", який забезпечує бездротовий доступ в Інтернет по Києву та області.

На відміну від попередньої моделі Impression ImPAD 1410, новий варіант планшета має більш стильний дизайн і тонкий корпус. Перевагою є підтримка відтворення відео з роздільною здатністю Full HD 1080p.

Як повідомили в компанії, планшет продається разом з док-станцією, яка може бути використана як підставка і зарядка. Пристрій має 3 USB-виходи для клавіатури, мишки, навушників і роз\'єм для підключення дротового Інтернету.

Також Impression ImPAD 0410 оснащений вбудованим прискорювачем HD-відео, що покращує якість перегляду відеоконтенту, розвантажує процесор і знижує енергоспоживання.

Використання твердотільного жорсткого диска 32ГБ (SSD) сприяє збільшенню часу автономної роботи.

Наразі, планшет продається тільки через сайт компанії, але найближчим часом з\'явиться також в інших Інтернет-магазинах і мережах електроніки. Приблизна вартість становить 6000 гривень.


Переглядів: 2534
Поширень: 0