Зокрема, цього тижня депутати планують підвищити акцизні збори на цигарки і міцні напої. А також - внести зміни до закону про пенсійне страхування. Саме цього вимагає місія Міжнародного валютного фонду для продовження роботи в Україні. Про підтримку законопроектів упевнено говорить коаліція. Партія регіонів заявила – заважати більшості ухвалювати потрібні рішення не буде. Однак цього тижня - регіонали знову обіцяють провести масштабні протести.

Ганна Герман, народний депутат, Партія регіонів: "Ми дамо завтра можливість владі, так як ми говорили, внести до парламенту ті законопроекти, які би складали антикризову програму, і внести поправки до бюджету. Бо без поправок до бюджету ці законопроекти - це звичайні папірці. Ми дамо владі цю можливість. І якщо влада не скористається з цієї можливості, ми будемо блокувати парламент аж до проведення дострокових виборів".

Верховна Рада готова заслухати і щорічне послання Президента. Віктор Ющенко виступить перед депутатами вже першого квітня. Це підтвердила прес-секретар глави держави Ірина Ванникова.


Переглядів: 756
Поширень: 0