Відповідно до наказу голови Держмитслужби України Ігоря Калетніка, її очолив Геннадій Федик, який півтора року тому з посади керівника саме вінницького митного відомства був призначений начальником Ягодинської митниці.

Колективу його представив директор департаменту організації митного контролю державної митної служби України Сергій Сьомка, який, зокрема, наголосив на доцільності продовження розвитку кінологічних служб та на посиленні боротьби з незаконним переміщенням наркотиків.

- Кордон має певні ризики з точки зору переміщення наркотичних засобів і тут вінницькою митницею вже забезпечено створення 18 кінологічних команд, – зауважив С.Сьомка. – Світовий і європейський досвід довів, що ніхто краще не працює над виявленням наркотичних засобів, ніж службові собаки. Кінологічні команди – це наша перспектива, це той важіль, який допоможе максимально ефективно боротися з соціально-небезпечною контрабандою.

До речі, екс-начальник Вінницької митниці Олександр Іванов тепер обійматиме посаду керівника митного відомства в Чернігівській області.


Переглядів: 6159
Поширень: 0