Виступаючи перед депутатами облради, голова облдержадміністрації наголосив на пріоритетності завдання модернізації області. Він зазначив: «Команда обласної державної адміністрації у своїй діяльності керувалась основним принципом – модернізувати усі галузі суспільного життя Вінницької області, щоб створити потужний фундамент росту на наступні роки».

Микола Джига також окреслив тактичні задачі реалізації цього плану.

«Визначено ряд першочергових завдань: це модернізація економіки регіону – підвищення ефективності промислового і сільськогосподарського виробництва, створення стимулів росту для переробної галузі, а також основи для розвитку інфраструктури зберігання аграрної продукції, активізація інвестиційної діяльності, зосередження на питаннях збереження населення, покращення медичного обслуговування, а також посилення уваги до сфери дитинства, забезпечення якісної організації обслуговування людей, в тому числі надання адміністративних послуг, оскільки це питання не лише соціальної, а і політичної стабільності» , - сказав він під час виступу.

Губернатор заважив, що за період 2010-2011 років впроваджувались системні зміни, покликані покращити соціально-економічний розвиток регіону. І додав, що на даному етапі «досягнуті проміжні результати».


Переглядів: 3179
Поширень: 0