В приміщенні виконавчої дирекції Вінницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності 14 грудня відбулося засідання правління обласного відділення Фонду. До складу правління входять представники від роботодавців, держави та застрахованих осіб. У зв’язку із закінченням каденції голови правління від роботодавців Петра Кузнєцова на засіданні відбулося переобрання голови правління. На цю посаду одноголосно обрано заступника голови облдержадміністрації Любов Спірідонову.

Заслухавши звіт П.Кузнєцова у якому він відзначив, що за одинадцять місяців поточного року зазначеними органами прийнято та опрацьовано відповідно до нового закону про єдиний соціальний внесок близько 8000 заяв-розрарахунків. Профінансано страхувальників і надано матеріального забезпечення застрахованим особам на суму 51 млн.грн. Коштами Фонду у дитячих оздоровчих закладах цьогорічного літнього періоду оздоровлено 1250 дітей на загальну суму у 1 млн.грн. Виконавчі дирекції обліковують 18500 страхувальників. За зазначений період Фондом здійснено 1800 перевірених страхувальників на правильність витрачених коштів Фонду, з яких до заліку не прийнято 275 тис.грн.. Окрім Фонд ставить акцент на перевірки лікувальних закладів з видачі листів непрацездатності і це дає можливість чітко відслідковувати процес розрахунків.

Новообрана голова правління Л.Спірідонова відповідно до порядку денного запропонувала двох заступників, представників від роботодавців та застрахованих осіб. Л.Спірідонова висловила членам правління свою вдячність за виявлену довіру щодо призначення головою та зазначила, що із відповідальністю виконуватиме покладені на неї повноваження, оскільки ця робота зобов’язує дбати про людину.

Окремо на засіданні правління зупинились на підведенні підсумків оздоровлення дітей застрахованих осіб за рахунок коштів Фонду у літній період 2011 року та про внесення змін до кошторису програми відновлення здоров’я застрахованих осіб та членів їх сімей.

У зв’язку із прийнятим рішенням на сесії міської ради про ліквідацію з 1 січня 2012 року трьох районів у м.Вінниці обговорювалося також питання про утворення Вінницької міської виконавчої дирекції обласного відділення Фонду.


Переглядів: 3452
Поширень: 0