Під час поїздки Віце-прем\'єр-міністр, Міністр охорони здоров\'я України Раїса Богатирьова відвідала Калинівську центральну районну лікарню.

В ЦРЛ Раїса Богатирьова оглянула приміщення модернізованої реанімації, яку оснастили сучасними системами теплозбереження. В середині зробили дорогий ремонт. ГолРаїса Богатирьова відвідала Калинівську центральну районну лікарнюовний лікар ЦРЛ Володимир Костюк відзначив, що загалом на ремонт пішло близько 2 млн. грн. «Поки можемо обслуговувати одночасно 6 пацієнтів. Але найближчим часом місця для важкохворих вдвічі збільшаться. При потребі зможемо приймати пацієнтів з найближчих районів. Ми робимо все для того, аби наша лікарня була, як госпітальний округ. Ми надаємо допомогу як жителям нашого району, так і інших районів», - розповідає Володимир Костюк.

Оглядаючи відділення реанімації Раїса Богатирьова у супроводі керівництва області, мера м.Вінниці та керівництва району заявила – реформу продовжують, а всі зауваження врахують.

«Ми зможемо пришвидшити інфраструктурні перебудови. Зараз уже лікарні окрім «швидких» можуть купувати автомобілі легкові для роботи», - відзначила Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова.

Від медичної реформи постраждали лише сімейні лікарі. На них суттєво збільшилося навантаження. Подекуди на одного медика припадає по 4 тисячі пацієнтів. Тож, саме це треба врахувати приймаючи відповідні постанови в Уряді.

Загалом медики переконані – систему охорони здоров’я варто було реформувати вже давно. І тепер треба не зволікати із змінами в масштабах усієї України.

У поліклініці Раїса Богатирьова особисто провела прийом пацієнтів.

Як ми повідомляли раніше Раїса Богатирьова повідомила вінницькій владі наміри Президента по медичній реформі.

Фоторепортаж



Переглядів: 7891
Поширень: 0