На апаратній нараді голова обласної державної адміністрації Микола Джига представив нового начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Дідика Сергія Михайловича.

За словами голови облдержадміністрації фізкультура та спорт стає з кожним роком популярнішими серед вінничан. «Сьогодні приємно спостерігати, що молодь більше приділяє уваги здоровому способу життя, займається на спортивних майданчиках, відвідує льодові катки і поступово наша область стає центром здоров’я» - зазначив голова облдержадмініністрації.

Основним завданням управління з питань фізичної культури та спорту є пропаганда здорового способу життя, популяризація різних видів спорту та донесення до кожного інформації про те, що заняття фізкультурою має міцно ввійти в повсякденний побут кожного, хто хоче зберегти працездатність, здоров\'я, повноцінне і радісне життя.

Довідка:

Дідик Сергій Михайлович  начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Дідик Сергій Михайлович народився 22 березня 1961 року в с. Балин (Літинського району).

Освіта вища, закінчив Київський державний інститут фізичної культури, тренер-викладач з важкої атлетики.

2002-2006 р. – тренер – викладач з пауерліфтингу Вінницької обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос».

З 2006 року по даний час працює директором Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5, тренер – викладач Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 (за сумісництвом).



Переглядів: 7221
Поширень: 0