Про це П.Порошенко сказав у Вінниці під час відвідання Державного навчального закладу «Центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій».

«Я не випадково відвідав ваш заклад, тому що саме за робітничими професіями сьогодні майбутнє. В нас так вийшло, що вищі навчальні заклади готували виключно юристів та економістів, а працювати не було кому», - сказав П.Порошенко.

Він зазначив, що ROSHEN має угоду про соціальне партнерство з цим навчальним закладом, який на прикладі корпорації ROSHEN може повчитись створенню дружної, найпрофесійнішої, найякіснішої, найсильнішої команди.

«Сьогодні в ROSHEN працює більше 20 тисяч людей і можу сказати, що по рівню соціального захисту, відчуття єдності команди, по якості, ефективності праці сьогодні це безумовно найкраща команда України. Усі ви знаєте, що зовсім недавно, відбулось свято на яке зібралось більше 25 тисяч людей та мільйони телеглядачів, які дивились відкриття нової вінницької кондитерської фабрики. Завдяки новому виробництву у Вінницькому районі буде створено більше декількох тисяч нових високооплачуваних робочих місць. Це є найбільша, найсучасніша фабрика, яка обладнана швейцарським і німецьким обладнанням і орієнтована на ринки країн Європи, Росії. І уявіть, що на цьому найкращому обладнанні можете працювати ви – це найкраща мотивація гарно навчатись», - розповів П.Порошенко студентам закладу.

Майбутнє держави за людьми, які створюють робочі місця, виробляють найякісніший продукт, сплачують податки і головне ефективно працюють на державу, впевнений П. Порошенко. «Я переконаний, що майбутнє нашої держави не за балаканиною, не за протистоянням, а за людьми, які створюють робочі місця, виробляють найякісніший продукт, сплачують податки – демонструючи найкращі риси українців - працелюбність», - сказав П.Порошенко вітаючи усіх студентів та вчителів зі святом Дня Знань.

Корпорація ROSHEN за два роки співробітництва із Державним навчальним закладом «Центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій» забезпечила студентів та співробітників якісною дорогою до закладу, облаштувала благоустрій території, й надає матеріали для навчального процесу. Також студенти закладу мають можливість стажування на фабриках корпорації ROSHEN.

Нагадаємо, що 21 серпня у Вінницькому районі по вул. Липовецькій відкрилась нова кондитерська фабрика Міжнародної корпорації ROSHEN. Загальний обсяг інвестицій корпорації ROSHEN в цей потужний промисловий об’єкт становить близько 600 мільйонів гривень. Запуск нових виробничих потужностей дозволяє додатково випускати близько 120 тисяч тонн шоколадної та іншої продукції в рік. Асортимент фабрики міститиме десятки видів нової продукції. Із запуском усіх виробничих потужностей 2,5 тисячі вінничан будуть забезпечені робочими місцями. Середня зарплата на фабриці становить 6 тисяч гривень. Запуск нових потужностей сприяє й поверненню до життя цілої території Вінницького району, покращує його інвест-клімат. Загалом же корпорація направила на соціальну інфраструктуру міста Вінниці та Вінницького району близько 30 мільйонів гривень.



Переглядів: 4320
Поширень: 0