Про це на зустрічі голови ДПС України Ірини Зленко із підприємцями Вінниці розповів заступник Вінницького міського голови Валерій Коровій.

"Найближчим часом ми вийдемо на уточнення Генерального плану міста Вінниці. Будемо використовувати всі законні заходи для розширення меж Вінниці до об\'їздної. А то виходить ситуація - вінницька кондитерська фабрика користується нашими комунікаціями, дорогами, а платитиме за землю Стрижавській селищній раді", - заявив В. Коровій.

На його думку, ситуація, що склалась, схожа на анекдот. Відтак, її слід виправляти. Окрім того, місто планує наростити обсяг промислового виробництва у найближчі роки майже в півтора рази. "Маємо пакет інвестиційних пропозицій і зможемо наростити обсяг промислового виробництва у найближчі роки в півтора рази - це і кондитерська фабрика, і молочний завод, і ДП "Вінницький авіаційний завод" і фармацевтичний бізнес", - розповів керівник.

За його словами, розробка нової економічної основи міста Вінниці допоможе вирішити проблему зайнятості населення. Оскільки молодь, яка не може працевлаштуватись після навчання, виїздить із міста.



Переглядів: 6372
Поширень: 0