Відповідно наказу про кадрове призначення, генерал-майора міліції Русина Віктора Павловича призначено начальником Управління МВС України у Вінницькій області, увільнивши його з посади начальника Управління МВС України в Закарпатській області.

Народився Русин Віктор 24 серпня 1962 року в місті Свалява Закарпатської області. На службі в органах внутрішніх -- з 1983 року. Розпочинав свій трудовий шлях міліціонером взводу патрульно-постової служби, а згодом дільничним інспектором міліції відділу внутрішніх справ Ізюмського міськвиконкому Харківської області.

З 1989 по 1990 роки - оперуповноважений карного розшуку ВВС Ізюмського міськрайвиконкому.

У 1993 році закінчив Українську академію внутрішніх справ за спеціальністю “правознавство”. Того ж року був призначений оперуповноваженим, а згодом і старшим оперуповноваженим з особливо важливих справ Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Закарпатській області.

У 1997 році Віктор Русин був призначений начальником Ужгородського відділу по боротьбі з організованою злочинністю УБОЗ УМВС України в Закарпатській області.

З травня 1999 р. був начальником відділу по боротьбі з міжнародними організованими злочинними угрупованнями (по обслуговуванню Закарпатської області) відділу по боротьбі з міжнародними організованими злочинними угрупованнями у прикордонних областях та Криму УБОЗ МВС України. З липня того ж року очолив перше відділення відділу по боротьбі з організованими злочинними угрупованнями у пріоритетних напрямках економіки управління по боротьбі з організованими злочинними угрупованнями ГУБОЗ МВС України.

З 2001 року В.Русин працював заступником начальника одного з відділів управління ГУБОЗ МВС України, а згодом очолив управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області.

У листопаді 2003 року Віктора Русина було призначено першим заступником начальника УМВС України в Закарпатській області.

Полковник міліції Віктор Русин-Заслужений юрист України. Нагороджений відзнаками МВС України: “Хрест Слави”, “За доблесть і відвагу у службі карного розшуку”, нагрудним знаком “За відзнаку в службі” першого і другого ступенів, медаллю “За сумлінну службу” 1, 2 і 3 ступенів тощо.

Указом Президента України № 861/2011 від 23 серпня 2011 року полковнику міліції РУСИНУ Віктору Павловичу – начальнику Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області - присвоєно спеціальне звання генерал-майора міліції.



Переглядів: 14443
Поширень: 0