Колишній голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига, якого ЦВК 28 листопада зареєструвала народним депутатом України, розповів що роки роботи на посаді голови облдержадміністрації були найкращими в його житті завдяки можливості вирішувати реальні проблеми населення області.

«Посада губернатора має досить насичений графік, проте основне – це робота з людьми. Лише спілкуванням з людьми можна налагодити роботу влади з суспільством», - повідомив екс-голова облдержадміністрації.

Народний депутат України Микола Джига

Як розповів Микола Джига, основним напрямком діяльності він обрав гуманітарну сферу та створення умов для її розвитку.

«Ремонт лікарень, будівництво шкіл, всі аспекти, що стосуються створення нормальних умов життя і праці для людей, були пріоритетними в моїй роботі. Я сподіваюсь, що моїм наступником буде продовжена програма розвитку гуманітарної сфери на Вінниччині», - зазначив Микола Джига.

Залишаючи посаду голови облдержадміністрації, Микола Джига подбав про завершення будівництва хірургічного корпусу обласної клінічної лікарні імені М.Пирогова.

«Перед тим, як піти з посади, я залишив Президенту листа щодо виділення 70 млн. гривень на закупівлю обладнання в новий хірургічний корпус лікарні ім.. Пирогова, який буде найкращим в Україні і для якого вже замовлено найсучаснішу техніку», - повідомив Микола Джига.

Вінницький міський голова Володимир Гройсман подякував Миколі Джизі за співпрацю та вручив орден «За заслуги перед містом Вінниця».

Вручення ордена «За заслуги перед містом Вінниця» Миколі Джизі

«Нам пощастило, що два з половиною роки тому Вінниччина отримала сильного керівника, який переживав як за область в цілому, так і за місто Вінницю. Ми завжди знаходили порозуміння і підтримку Миколи Васильовича. Зараз ми втратили потужного губернатора, але завдяки виборцям 15 округу маємо сильного лобіста нашого регіону у Верховній Раді», - сказав Володимир Гройсман.
Відповідаючи на запитання журналістів щодо кандидатури наступника на посаді голови облдержадміністрації, Микола Джига вкотре зазначив, що висловив Президенту побажання, щоб це була людина з Вінниччини і в першу чергу досвідчений аграрій. Це повинна бути моральна, чесна людина, яка користуватиметься довірою у людей, – резюмував Микола Джига.



Переглядів: 4778
Поширень: 0