Матеріальної допомоги Володимир Гройсман не брав, доходів за кордоном, цінних паперів він та його сім’я не мають. На банківських рахунках міського голови зберігається 399,1 тис. грн. Дохід членів родини Гройсмана торік склав 878,3 тис. грн., в основному від підприємницької діяльності. На банківських рахунках членів сім’ї зберігається 38,1 тис. грн.

У розділі «Нерухоме майно» змін немає: у власності Володимира Гройсмана перебувають все ті ж 91,5 сотки землі, два житлових будинки та інше нерухоме майно загальною площею 2156 квадратних метрів, з якими він прийшов на посаду міського голови.

У відомостях про транспортні засоби зазначено, що, як і торік, Володимир Гройсман володіє автомобілем «Toyota Land Cruiser», а члени його родини – «Volkswagen Touareg».

Утримання та обслуговування згаданого майна обійшлися сім’ї міського голови у 285 тис. грн., ще 130,3 тис. грн. були виплачені протягом року в рахунок погашення кредиту за автомобіль, і у 65,9 тис. грн. обійшлися затрати по особистому страхуванню членів родини.

Загалом сукупний дохід міського голови і членів його сім’ї за минулий рік становив 1 млн. 705,8 тис. грн. Зважаючи на те, що Володимир Гройсман до обрання міським головою займався підприємницькою діяльністю, оренда активів якої і приносить йому основний дохід, він не виглядає найскромнішим очільником міста серед українських градоначальників. Проте не є і найзаможнішим. Так, міський голова Сум Геннадій Мінаєв задекларував свій дохід у 2012 році в розмірі 218,5 тис. грн., а члени його родини заробили 14,1 тис. грн. А найбагатшим мером України за результатами декларування доходів скоріш за все стане міський голова Харкова Геннадій Кернес, який у 2012 році отримав дохід понад 16,3 мільйона гривень.



Переглядів: 6318
Поширень: 0