Очільником став Геннадій Петрович Федик. Сьогодні на відкритій нараді офіційно представив нового керівника перший заступник Міністра доходів та зборів Степан Дериволков.

Під час свого виступу він зазначив: „Пріоритети роботи Міністерства – баланс між забезпеченням наповнення бюджету та поліпшенням адміністрування податків і митних платежів. Забезпечення сервісного підходу для кожного платника, створення умов для підвищення інвестиційної привабливості нашої держави. Ці пріоритети є основними завданнями для нового керівника і всього колективу ГУ Міндоходів у Вінницькій області”.

Також одним з головних завдань, за словами заступника Міністра, є детінізація економіки, але ні в якому разі це не відбуватиметься шляхом тиску на платників чи бізнес. Для регіону Вінниччини чітко визначенні точки зростання по основних бюджетоформуючих податках – це податок на прибуток, ПДВ, акцизний податок та митні платежі.

Геннадій Федик - новий керівник Головного управління Міндоходів на Вінниччині

Був присутнім на нараді голова Вінницької ОДА Іван Мовчан. Він висловив сподівання щодо конструктивної співпраці, та зазначив: „Геннадій Петрович людина місцева, він зуміє сформувати колектив, команду, яка б працювала і виконувала необхідні доручення. Я переконаний, що у нас будуть зрозумілі, відверті і системні напрацювання, які дадуть Вінницькій області виконувати всі завдання, що стоять перед нами”.

Привітання Геннадій Федик отримав і від народного депутата Миколи Джиги, голови обласної Ради Сергія Татусяка та міського голови Вінниці Володимира Гройсмана.

У свою чергу новий керівник зазначив: „Колектив має необхідний потенціал для виконання поставлених завдань, тому націлюю керівний склад Головного управління та начальників податкових інспекцій на потужну командну роботу та професійний підхід для реалізації пріоритетних напрямів роботи”.

Біографічна довідка:

Федик Геннадій Петрович народився 12 жовтня 1971 року у с. Велика Кісниця Ямпільського району Вінницької області.

Державний радник митної служби III рангу.

У митних органах почав працювати з квітня 1999 року. Працював на посадах інспектора, старшого, головного інспектора, начальника сектору, заступника начальника відділу Подільської регіональної, Галицької, Ягодинської, Чорноморської регіональної митниць, першого заступника начальника Придунайської, Вінницької митниць, т.в.о. начальника Південної митниці, начальника Чернігівської, Ягодинської, Вінницької митниць.

З червня 2013 року – начальник Вінницької митниці Міндоходів.

З 27 листопада Геннадій Федик призначений на посаду начальника Головного управління Міндоходів у Вінницькій області (Наказ Міністра доходів і зборів України О.В.Клименка від 27.11.2013 № 3645-О).



Переглядів: 10557
Поширень: 0