Сьогодні в нашій країні відбуваються події, які нікого не можуть залишити байдужими.

Вінницька область демонструє зважений підхід, розуміючи, яка висока частка відповідальності за благополуччя країни лежить на нашому аграрному регіоні.

Місцева влада утримує стабільну ситуацію на Вінниччині. Керівники структурних підрозділів обласної державної та районних адміністрацій докладають максимум зусиль задля стабільної роботи підприємств, організацій та бюджетних установ.

В регіоні в штатному режимі продовжують працювати оперативні служби, в тому числі швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, надзвичайних ситуацій.

Комунальні підприємства області оперативно виконують свої обов’язки щодо прибирання вулиць та проїжджих частин сіл, селищ та міст від снігу та ожеледиці.

В навчальних закладах тривають заняття в робочому режимі.

Сьогодні місцева влада у тісній співпраці з Кабінетом Міністрів продовжує активну роботу над підготовкою державного та місцевих бюджетів: корегуються макропоказники, розраховуються цифри державних субвенцій та дотацій на 2014 рік задля забезпечення регіональних потреб.

Закликаю населення області сприяти максимальному забезпеченню нормальної життєдіяльності районів, міст та сіл Вінниччини. У разі загострення протистояння, в країни може бути спровокована в край тяжка економічна ситуація. У разі неприйняття державного та місцевих бюджетів, влада буде не в змозі перерахувати пенсії, зарплати та соціальні виплати, забезпечити фінансування поточних питань.

Акцентую увагу на тому, що сьогодні влада, працюючи у найскладніших умовах, забезпечує повну життєдіяльність регіону.

Ми всі визнали, що соціально-економічна і політична стабільність Віннччини – це цінність для всіх її жителів.

І завдання політиків – домовлятися між собою заради людей, заради майбутнього.

В області акції політичних сил проходять мирно і в рамках закону. Міліція підтримує громадський порядок.

Я бачу в цьому результат діалогу між владою і громадою, і гарантую: цей діалог буде продовжений.
Я вдячний всім жителям Вінниччини за те, що ми сьогодні зберігаємо стабільність, спокій, громадянську відповідальність, яка виключно важлива для нашої області і для всієї країни.

Курс на євроінтеграцію незмінний. Впевнений, що вихід із ситуації буде знайдено.



Переглядів: 3208
Поширень: 0