Шановні вінничани!

Сьогодні ми знову бачимо як грубо порушується закон, а перемир’я переросло у жорстоке, агресивне протистояння.

Звертаюсь до всіх, хто намагається підбурити людей до протиправних вчинків! На сьогодні виконано вимоги Закону про звільнення учасників масових заворушень від кримінальної відповідальності, чим доведено готовність до конструктивного діалогу.  А розхитування ситуації ніяким чином не може сприяти покращенню життя країни, кров численних постраждалих з обох боків конфлікту страшним тавром лягає на тих, хто виводить людей на вулиці в ім’я власних політичних амбіцій.

Шановні мешканці Вінниччини! Зберігайте спокій, здоровий глузд, дотримуйтесь Закону, поводьтеся толерантно, виважено та не піддавайтесь провокаціям. У цивілізованій державі немає місця насильству, жорстокості й кровопролиттю.

Ми не можемо допустити подальшого нагнітання конфлікту, ми повинні навести порядок та повернути стабільність і мир в Україну. І лише мовою переговорів, законності, а не збройного протистояння, маємо керуватися у своїх прагненнях.

Сила України - саме у виконанні Законів, адже ми - демократична держава!

Давайте всі разом докладемо зусиль, аби зберегти спокій та порядок на нашій землі й не вдаватися до вчинення протиправних дій!

Олександр Мрихин
прокурор Вінницької області



Переглядів: 5700
Поширень: 0