Через нестабільність роботи органів Державної казначейської служби та затримки проходження платежів, зокрема, по оплаті комунальних послуг установами та організаціями, які фінансуються з бюджетів різних рівнів, на випередження можливих ускладнень ситуації – 25 лютого до міської ради запросили всіх керівників підприємств-постачальників послуг.

В присутності керівників підприємств газо-, водо-, тепло- та енергопостачання Вінниці міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про заборону відключення від цих послуг бюджетних установ.

«Таким чином, поки не сформовано уряд та немає осіб, які куруватимуть відповідний напрямок, нами було прийнято рішення, яке дасть можливість утримати стабільну ситуацію із забезпеченням комунальними послугами під час опалювального сезону об’єктів, які фінансуються з різних бюджетів», - зазначив перший заступник міського голови Володимир Кістіон.

Керівникам підприємств тепло-, водо-, газо- та енергопостачання було рекомендовано протягом найближчого часу податкові зобов’язання здійснювати кліринговими розрахунками, щоб не використовувати кошти, які наразі вкрай необхідні для життєзабезпечення підприємств.



Переглядів: 3984
Поширень: 0