Під час зустрічі із представниками обласних медіа, голова облдержадміністрації зазначив, що наразі завершено обговорення питань щодо укомплектування управлінських кадрів на місцях, зокрема, кандидатів на посади голів РДА, відбулася низка зустрічей з представниками силових структур області, політичних партій та громадськості. В тому числі відбулись співбесіди з 252 претендентами на посади голів РДА, а також консультації з майже півтора тисячами представників ініціативних груп територіальних громад.

Анатолій Олійник 21 березня провів прес-конференцію

Анатолій Олійник ознайомив журналістів зі змістом доручення голови облдержадміністрації щодо забезпечення сталого економічного і соціального розвитку області відповідно до першочергових пріоритетних напрямків роботи обласної державної адміністрації на 100 днів діяльності.

Він, зокрема, зазначив, що базовими засадами виконання даного доручення стане консолідація спільних зусиль соціальних партнерів і громадськості для встановлення належного правопорядку, миру і спокою, безпеки громадян, дотримання їх прав і свобод, забезпечення стабілізації і соціально-економічного розвитку області; відкритий діалог та співпраця з представниками громадянського суспільства і обласною Радою; прозорість та публічність у прийнятті рішень.

Голова облдержадміністрації звернув увагу на необхідність нормалізувати роботу правоохоронних органів області з метою забезпечення громадського спокою, захисту приватної власності, широкомасштабної боротьби із корупцією та незаконними видами діяльності.

Відповідаючи на запитання журналістів, Анатолій Олійник детально проаналізував усі напрямки діяльності обласної влади, спрямовані на забезпечення соціально-економічного розвитку області та належного функціонування усіх його галузей.



Переглядів: 3968
Поширень: 0