31 березня під час щопонеділкової оперативної наради з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації Анатолій Олійник повідомив, що до кінця дня область практично вийде на фінішну пряму щодо формування колективу голів райдержадміністрацій регіону.

«Вже 2 квітня ми збираємо на базі Центру перепідготовки державних службовців керівників райдержадміністрацій та районних рад, сільських, селищних голів для того, щоб донести певні імпульси та пріоритетні напрямки діяльності, допомогти їм зорієнтуватися у цій ситуації. І щоб вже найближчими днями ми розпочали серйозну конструктивну роботу», - зазначив очільник регіону.

Керівник області також інформував учасників наради про звільнення заступників голови ОДА Максима Боровського, Валентина Поліщука, Любові Спірідонової та Романа Аксельрода. Зазначивши при тому, що вже подані документи на призначення першого заступника голови – В’юника Олександра Григоровича та на завершальному етапі вирішення питання щодо кандидатури заступника з гуманітарних питань. Крім того, формується група радників обласного очільника, керівником якої стане Роман Аксельрод.

Що ж стосується ротації в регіональних департаментах та управліннях, то цей процес, зазначив очільник Вінниччини, ще попереду. І здійснюватиметься він виважено й обдумано.
«Я завжди керувався принципом, що на керівних посадах повинні бути професійні, патріотичні й порядні люди. Цінуватиму тих, хто налаштований на конструктивну роботу, - наголосив на завершення Анатолій Олійник. - Прагнення нашого народу повинні мати підтвердження зі сторони влади. Не через роки, а починаючи вже з найперших наших кроків: і в питаннях відкритості влади, прозорості діяльності, і щодо тих вимог, які диктує сьогодення».
 



Переглядів: 5944
Поширень: 0