У Вінницькій області вказали на двері усім керівникам медичних закладів. Про кадрові зміни повідомив голова обласної ради Сергій Свитко. За його словами, він, із погодження голови ОДА, підписав накази про звільнення 32-х осіб «у зв’язку із закінченням строку дії річного контракту». Тепер в області готують пропозиції на призначення нових керуючих закладами.

Голова облради звільнив усіх головних лікарів

Серед причин звільнити керівників закладів, голова облради називає також численні скарги і колективні звернення про факти корупції і зловживання у медичних закладах. Жалілись як пацієнти, так і персонал. Сергій Свитко обіцяє, що призначення нових керівників буде проходити прозоро.

- Кожна кандидатура на заміщення вакантних посад повинна пройти широке і прозоре обговорення в трудових колективах, серед громадськості, в пресі. Лише після цього може відбутись затвердження кандидата на посаду, - сказав голова обласної ради.

Голова облради звільнив усіх головних лікарів

Наразі в області готують пропозиції на призначення нових керівників медзакладів. Звільнені також мають право взяти участь на заміщення вакантних посад. Тим часом, керівні важелі узяли їхні заступники.

Голова облради звільнив усіх головних лікарів

Громадські обговорення нових кандидатур мають пройти до 16 травня, а до 23 травня депутатські комісії облради попередньо мають розглянути подані кандидатури.



Переглядів: 6804
Поширень: 0