У ході щотижневої робочої наради з керівниками департаментів та служб області очільник Вінниччини Анатолій Олійник повідомив, що витяг із протоколу засідання Кабінету Міністрів України від 16 травня містить 4 позиції, які стосуються Вінницької області. Це, зокрема, питання будівництва мосту через Дністер сполученням Ямпіль – Косеуци, завершення комплектації хірургічного корпусу ОКЛ ім. Пирогова, функціонування заводу «ФОРТ» та забезпечення житлом силовиків, які працюють в системі Міністерства внутрішніх справ, та військових – учасників антитерористичної операції шляхом реконструкції гуртожитку в селі Гущинці Калинівського району.

У Кабміні узяли «на олівець» чотири завдання по Вінниці та області

Відтак голова облдержадміністрації доручив відповідним службам у стислий термін відпрацювати визначені завдання для оперативного виконання вказаних у протоколі позицій.

Керівник області також зауважив, що на контролі залишається вирішення проблем кримських переселенців. Та доручив особливу увагу приділити питанням прозорості благодійних внесків у закладах освіти та медицини регіону.

У Кабміні узяли «на олівець» чотири завдання по Вінниці та області

«У період, коли розпочнуться ремонти у школах, в області не повинно бути жодного навчального закладу, де б кошти на ці потреби збиралися примусово і непрозоро. Цим питанням мають займатися винятково батьківські комітети, а кошти повинні надходити на спецрахунки», - підкреслив Анатолій Олійник. А при тому наголосив: приведення у відповідність питань благодійної допомоги – нагальне завдання і для закладів охорони здоров’я.



Переглядів: 3659
Поширень: 0