Обласна рада заради економії звільняє водіїв свого автопарку, а кількість машин у ньому буде зменшено до необхідного мінімуму. Як повідомив голова обласної ради Сергій Свитко, таким чином вдасться економити близько 700 тисяч гривень на рік.

Наразі КП «Автопарк обласної ради» налічує 37 автомобілів, частина з них, можливо, буде продана, повідомив голова облради. Нагадаємо, днями прокуратура області повідомила про зловживання бюджетними коштами, які виділялись на підприємство. Так, за повідомленням прокуратури, минулого року 490 тисяч гривень з обласного бюджету пішло на придбання престижного позашляховика для керівників Ради.

Тепер у облраді збираються компенсувати витрати попередників за рахунок економії. Як розповів Сергій Свитко, він звільнив одного з двох своїх водіїв та розпорядився зменшити ліміт пального.

Загалом, у автопарку звільнили шістьох водіїв. Тепер заступникам голови Ради доведеться ділитися автомобілями – на двох залишать тільки одне авто. Аби вивести автопарк на самоокупність, машини планують здавати в оренду.



Переглядів: 3755
Поширень: 0