Для з’ясування рівня фахової підготовки та бажання працювати на благо громади Вінниччини чекаю пропозиції та аналітичні записки від молоді. За результатами конкурсного відбору поданих документів один (чи одна) з претендентів (претенденток) отримає посаду радника голови ОДА, іншим кандидатам, які продемонстрували завзяття та здатність професійно ставитися до справи, допоможемо у працевлаштуванні в органах влади та місцевого самоврядування.

Аналітичні записки пропонується подавати за такими напрямками:

  • Основні напрямки формування стратегії розвитку Вінницької області на сучасному етапі. Перевага надається тестовому проекту стратегії розвитку регіону.
  • Європейська інтеграція і Вінниччина. Конкретні кроки влади та громади в напрямку євроінтеграції, проекти.
  • Залучення грантів в розвиток різних сфер життя області. Формуємо креативний пул для агенції регіонального розвитку, як єдиного координаційного органу з написання грантових програм та залученню інвестицій в область.
  • Інвестиційна привабливість регіону. Реальні проекти для залучення інвестицій.
  • Інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності органів влади та місцевого самоврядування. Найкращим критерієм конкурсу будемо вважати розміщення власних матеріалів конкурсантів в ЗМІ на різноманітну тематику, про область та суспільно-політичне життя.

Аналітична записка (до 5 аркушів) має містити Ваше особисте бачення щодо одного із зазначених напрямків. Конкурсні роботи можна надсилати на мою особисту сторінку у мережі Фейсбук, або на електронну поштову адресу: [email protected]

Відкриємо дорогу до управління молоді!

P.S. Основний меседж для претендентів – генерування реальних та нестандартних ідей, практичних проектів. 



Переглядів: 3567
Поширень: 0