Віце-прем\'єр-міністр України Володимир Гройсман вже традиційно голосував у Вінниці, на виборчій дільниці, розташованій у школі №10. На запитання від журналістів, чому не у столиці, Володимир Гройсман відповів, що прописаний у Вінниці і завжди тут голосує, тому навіть не ставилось питання, щоб голосувати в Києві.

Від виборів він очікує, що український народ обере справжній проукраїнський проєвропейський парламент, який забезпечить реформи і зміни в нашій країні.

Володимир Гройсман

«Вже цілком очевидно, що той парламент, який відійшов, - був нездатний проводити реформи і служити Україні в принципі. Питання реформ сьогодні дуже важливе. Важливо, щоб люди зробили свій вибір демократично і вільно, щоб ця довіра, яка ними буде віддана політичним партіям і кандидатам, - була на сто відсотків виправдана, оскільки це питання і сьогодення і майбутнього нашої країни та нашого народу», - сказав Володимир Гройсман.

Володимир Гройсман з дружиною

Він переконаний, що першочерговим, що повинна зробити нова Верховна Рада, - має бути прийняття пакету реформ, який вже готовий і, в тому числі, з децентралізації влади. Також Віце-прем\'єр-міністр вважає, що народні депутати мають зняти з себе недоторканність, і для нього це принципове питання. «Я думаю, що наша команда все зробить для того, щоб недоторканність була знята, і я буду закликати всіх, щоб об’єднатися навколо цього, бо це є надзвичайно важливим питанням. Не має бути людей, які мають зовсім інше відношення закону до себе, всі мають бути рівними, і це буде дуже суттєвий крок до наведення порядку у нашій країні, - каже Володимир Гройсман. – І друге - це реформи. Необхідно проводити зміни. Далі чекати неможливо, і тому ці вибори – це початок дуже позитивних змін у нашому житті. Ми маємо реалізовувати Стратегію-2020, і все, що ми будемо робити, дозволить нам у 2020 році подати заяву на вступ до Європейського Союзу. Заявка не є самоціллю, самоціллю є те, щоб люди в Україні відчули, що таке справжнє нормальне життя».



Переглядів: 11191
Поширень: 0