Свитко залишився без заступника – Кревський подав у відставку.  Відповідний проект рішення з пропозицією достроково зняти його з посади він надав самостійно під час 29 позачергової сесії облради 17 грудня.

Це рішення цілком усвідомлене. Ми з вами пропрацювали 4 роки, ще було 20 років мого депутатства в районній раді. За весь цей час я жодного разу не переступив морально-етичних норм, а тим більше – правових, – у стосунках з людьми. Колись щось виконував краще, колись – гірше, – як уже вдавалося. Але все це робив добросовісно, – сказав Ігор Кревський, звертаючись до депутатів.

Солейко, Кревський та Свитко

Це питання в порядку денному сесії було останнім, а голосування – таємним, як того і вимагає законодавство. Загалом на сесії зареєструвалися 97 депутаів. З них 89 взяли участь у голосуванні. «За» звільнення Ігоря Кревського з посади першого заступника голови облради проголосувало 86 депутатів.

Чи буде вакансія першого заступника вільною, чи її займе інший депутат – поки не відомо. За словами голови облради Сергія Свитка, це буде вирішено спільно із депутатами.

– Раніше піднімалося питання щодо скорочення посади заступника голови облради, аби ці кошти спрямувати на допомогу бійцям АТО. Тож ми маємо скликати погоджувальну раду та Президію, де і буде розглянуто дане питання, – повідомив Сергій Свитко.

Тепер у голови Вінницької облради є лише один заступник - Наталія Солейко.



Переглядів: 4019
Поширень: 0