Скоординованої роботи голів облдержадміністрацій та підприємств обленерго у питанні віялових відключень електроенергії вимагає Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко. На сьогоднішній селекторній нараді з регіонами він поставив завдання очільникам ОДА організувати роботу з підприємствами обленерго з формування чітких і зрозумілих графіків віялових відключень електроенергії.

Геннадій Зубко вимагає припинити практику віялових відключень електроенергії«Необхідно досконало вивчити питання по інтенсивності роботи підприємств-споживачів електроенергії на території кожної області, визначити найбільш пікові часи споживання ними світла і вже виходячи з цього, складати чіткі графіки віялових відключень. При бажанні і належному підході до цієї роботи, такі відключення можна зробити з мінімальними незручностями для самих підприємств. І не менш важливо, щоб обленерго інформували всіх споживачів про те, в які саме години і на скільки часу вимикатимуть світло та неухильно дотримувалися цих графіків», - наголосив Геннадій Зубко.

Він також додав, що ситуація, яка спостерігається сьогодні, коли окремі підприємства залишаються без попереджень, несподівано на декілька годин без світла, є неприйнятною і цю практику обленерго повинні припинити.

Віце-прем’єр-міністр доручив головам облдержадміністрацій вже наступного тижня доповісти про виконання поставленого завдання.



Переглядів: 3553
Поширень: 0