Президент Петро Порошенко провів нараду з главами обласних державних адміністрацій щодо забезпечення мобілізації, демобілізації військових та спорудження фортифікаційних споруд вздовж лінії оборони.

Президент Петро Порошенко провів нараду з главами обласних державних адміністрацій

Глава держави відзначив високий рівень виконання мобілізаційних завдань у Вінницькій, Хмельницькій, Черкаській, Київській, Рівненській областях.

Петро Порошенко наголосив на важливості спорудження ефективної лінії захисту. "Уже з урахуванням нашого досвіду, найкращих зразків проектів фортифікаційних споруд, бліндажів, розташування опорних пунктів, маємо побудувати в найкоротші терміни високоефективну, глибокоешеловану оборону", – підкреслив Президент.

На його переконання, кожен регіон має долучитися до спорудження укріплень. "Кожна область має зробити свій посильний внесок у фортифікаційні роботи, якщо ми не хочемо зустрічати ворога на кордоні у своєму місті", – сказав Глава держави, додавши, що за кожною областю буде закріплена частина робіт, за терміни виконання та якість яких вона відповідатиме.



Переглядів: 4016
Поширень: 0