Сьогодні на апаратній нараді з керівниками виконавчих органів міської ради в. о. міського голови Сергій Моргунов повідомив про нові кадрові рішення: на посаду в. о. заступника міського голови призначено Сергія Тимощука, департамент правової політики і якості від сьогодні очолила Олена Лісовська, а директором департаменту міського господарства призначено Григорія Пурдика. Усі вони майже десять років працюють у виконавчих органах Вінницької міської ради.

Минулого тижня посаду заступника Вінницького міського голови залишив Володимир Слишинський. Він перейшов працювати в апарат Верховної Ради України. У понеділок, 16 березня, виконуючим обов’язки заступника міського голови призначено Сергія Тимощука, який до цього очолював департамент правової політики та якості міськради. Загалом у виконавчих органах Вінницької міської ради він працює останні вісім років.

На новій посаді Сергій Тимощук буде координувати роботу департаментів правової політики та якості, адміністративних послуг та ІТ-технологій, а також відділу ведення Державного реєстру виборців м. Вінниці та відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи. Його кандидатуру, як і в. о. заступника міського голови з економічних та фінансових питань Галину Якубович, в подальшому мають затвердити депутати міської ради на черговій сесії.

Сергій ТимощукОлена ЛісовськаГригорій Пурдик

На посаду директора департаменту правової політики та якості замість Сергія Тимощука призначено Олену Лісовську, яка в органах місцевого самоврядування працює з 2007 року. До цього вона обіймала посаду заступника директора цього департаменту.

Ще одне кадрове призначення відбулось в департаменті міського господарства. Відтепер цим структурним підрозділом міської ради буде керувати Григорій Пурдик, який був заступником директора міського господарства. Після того, як екс-керівник цього департаменту Василь Броварник був призначений на посаду заступник голови Вінницької облдержадміністрації, на Григорія Пурдика було покладено виконання обов’язків директора департаменту. Тепер він офіційно очолив департамент міського господарства.



Переглядів: 4717
Поширень: 0