Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова парламенту Володимир Гройсман.

"Сьогодні в соціальних мережах поширилася чутка про те, що зарплатня депутатів виросла аж у три рази. Хочу офіційно заявити – ніякого підвищення не було і я, як Голова Верховної Ради, жодного рішення про підвищення зарплатні депутатам у тих умовах, в яких зараз живе країна, не підпишу. Хочеться звернути увагу тих, хто розповсюджує ці чутки – не вигадуйте те, чого немає", - написав він.

Сьогодні в соціальних мережах поширилася чутка про те, що зарплатня депутатів виросла аж у три рази. Хочу офіційно заяви...

Posted by Volodymyr Groysman on 14 квітня 2015 р.

 

Мустафа НайємДепутат від "Блоку Петра Порошенка" Мустафа Найєм пояснив на своїй сторінці у Facebook, що Верховна рада встановила максимально можливий розмір заробітної плати для співробітників всіх держустанов і бюджетних організацій, у тому числі народних депутатів.

"А якщо бути точніше, зняла обмеження, прийняте минулим парламентом. Це означає, що теоретично зарплату всім цим співробітникам можна встановити в розмірі від 0 грн до 17,5 тисяч гривень.  Чи означає це, що народні депутати вже отримують таку зарплату? Ні. Тому що Верховна Рада працює за таким же принципом, що і всі юридичні особи - зарплата співробітників визначається внутрішніми розпорядженнями керівництва парламенту, в даному випадку - спікера парламенту", - пише Найєм.

Повышения зарплаты народных депутатов не будет. Официально. Только что говорил по телефону со спикером Volodymyr...

Posted by Mustafa Nayyem on 14 квітня 2015 р.

 



Переглядів: 3458
Поширень: 0