Виконавчий комітет Вінницької міської ради ухвалив рішення «Про видачу дублікатів Відзнак міського рівня Пасіхову Юрію Яковичу». Це «Відзнака міського голови» та медаль «Почесного громадянина Вінниці», які були вкрадені з квартири вчителя фізики та інформатики фізико-математичної гімназії №17.

Відповідне рішення виконкому оприлюднено на сайті міської ради.

«Видати Пасіхову Юрію Яковичу – заступнику директора, завідувачу лабораторії інформаційних технологій, вчителю фізики та інформатики фізико-математичної гімназії №17 ВМР, заслуженому учителю України дублікати Відзнак міського рівня, а саме:

1.1. Почесну Відзнаку міського голови «Відзнака міського голови» – нагрудний знак та посвідчення (нагороджений відповідно до розпорядження міського голови від 14.09.2004 р. №137-р «Про нагородження з нагоди Дня міста «Вінниця-2004»);

1.2. Знак «Почесний громадянин міста Вінниці» та нагрудний значок, який є зменшеною копією знаку (нагороджений відповідно до рішення міської ради від 03.09.2010 р. №2907 «Про присвоєння звання «Почесний громадянин м. Вінниці»)», - йдеться в документі.

Нагадаємо, у серпні невідомі обікрали квартиру Юрія Пасіхова.

Довідка:

Пасіхов Юрій Якович - автор ідеї Лабораторії інформаційних і комунікаційних технологій. Це Інтернет-ресурс, де будь-яка школа України може безкоштовно користуватися матеріалами лабораторії, а учні - здобувати і перевіряти знання із шкільних предметів, готуватися до ЗНО тощо. Науково-методична комісія Міносвіти надала Лабораторії статус всеукраїнського експериментального майданчика - для проведення експерименту "Робота закладу освіти в умовах використання інформаційно-освітнього середовища і дистанційного навчання". Також лабораторія отримала медаль всеукраїнської виставки "Інноватика освіти в Україні".

Також Юрій Якович започаткував Всеукраїнський "Турнір чемпіонів" - єдина в країні комплексна олімпіада з фізики, математики та інформатики. Олімпіада проводиться у Вінниці більше 2-х десятиліть.



Переглядів: 6337
Поширень: 0