Сьогодні після чергового засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради обраний Вінницький міський голова Сергій Моргунов подякував вінничанам за підтримку на виборах, повідомив, що установча сесія міської ради відбудеться на наступному тижні та розповів про першочергові плани роботи.

«Ще раз хочу подякувати вінничанам за підтримку і довіру нашій команді на виборах 25 жовтня і у 2 турі виборів міського голови. Ми будемо і надалі працювати над реалізацією Стратегії «Вінниця – 2020», реалізовувати ті плани, які ми ставили перед собою, та виправдовувати довіру вінничан, яку отримали на виборах», - сказав Сергій Моргунов.

Також він повідомив, що перша сесія міської ради нового скликання відбудеться наступного тижня. На ній представник міської ТВК вручить посвідчення новообраному міському голові та депутатам міської ради. Крім цього на установчій сесії буде обрано секретаря міської ради, сформовано та затверджено склад постійних депутатських комісій та виконавчого комітету міської ради.

Відповідаючи на питання журналістів щодо кандидатури секретаря міської ради та складу більшості Сергій Моргунов сказав: «Після проведення відповідних консультацій з політичними силами, які сьогодні готові об’єднатись в більшість, на наступному тижні на сесії я внесу подання щодо секретаря міської ради. На сьогоднішній день мінімум три політичні сили готові об’єднатись. Основа – це «Вінницька Європейська Стратегія» та Блок Петра Порошенка «Солідарність». Загалом моя позиція і позиція нашої команди – міська рада не повинна бути майданчиком для політичних суперечок, а діалог або дискусія може точитись тільки навколо питань розвитку міста і покращення умов життя територіальної громади Вінниці».

Щодо першочергових завдань до кінця року Сергій Моргунов зазначив, що в пріоритеті – завершення ряду проектів: відкриття дитячого садочку по вул. Порика, Центру інновацій та підприємництва iHUB по вул. Пушкіна, закінчення будівництва вставки трамвайної колії біля ринку «Урожай», введення в експлуатацію приміщення для Центру реабілітації «Гармонія», завершення 1-го етапу реконструкції проспекту Космонавтів тощо.

«Наприкінці року на сесії ми обов’язково прозвітуємо про виконану у 2015 році роботу і розкажемо про плани на наступний рік», - сказав Сергій Моргунов. І додав, що робота над формуванням міського бюджету на 2016 рік вже розпочалась.



Переглядів: 3077
Поширень: 0