24 лютого до ЗОШ №21 завітав народний депутат Сергій Кудлаєнко. Справа в тому, що під час особистого прийому до нього звернулась група батьків першокласників з проханням допомогти облаштувати  навчальну кімнату   і отримала підтримку.

«Ми щиро вдячні Сергію Кудлаєнку  за  шкільну  навчальну дошку, яка з  його допомогою тепер є у наших дітей, а також за Wi-Fi встановлений у школі», - розповіла представниця батьківського комітету  пані Марина.

Народний депутат вручив подарунок діткам  і побажав отримувати найвищі оцінки, а також  заглянув  до унікального  шкільного музею старовинного облаштування  рицарів.

Сергій Кудлаєнко вручив подарунки маленьким школярам

В лютому, у Вінниці, за підтримки Сергія Кудлаєнка проводиться  розважально-пізнавальна акція для маленьких школярів. Акція ще триває і охоплює учнів молодших класів усіх шкіл міста. Для них проводиться весела вікторина,  під час якої дітям  вручаються подарунки.

Сергій Кудлаєнко вручив подарунки маленьким школярам

«Програма  навчання  у школах насичена, тому  створити дітям свято посеред  буденних занять, на мій погляд, корисно. Наша спільна мета – це радість в очах малечі та майбутнє здорове покоління. Я висловлюю вдячність за сприяння  у проведенні акції Департаменту освіти міської ради та всім педагогічним працівникам, які у скрутні  часи, незважаючи на низький рівень фінансування освітніх закладів, опікуються нашими дітьми», - зазначив Сергій Кудлаєнко.



Переглядів: 3350
Поширень: 0