Керівник вінницької поліції Антон Шевцов представив особовому складу поліції свого заступника Олександра Селіверстова. До цього полковник поліції Олександр Селіверстов працював заступником начальника Головного управління Нацполіції у Чернігівській області.

Очільник поліції зазначив, що Олександр Селіверстов має великий професійний і бойовий досвід та побажав йому успіхів в роботі на благо вінницької громади.

Керівник Вінницької обласної поліції сьогодні представив свого нового зама

Для довідки:

Селіверстов Олександр Іванович народився 28 серпня 1973 року в м. Стаханов Луганської області. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1993 році міліціонером роти патрульно-постової служби міліції Стаханівського МВ УМВС України в Луганській області. Працював на різних посадах у Стаханівському МВ УМВС в Луганській області. У 2011 році очолив вказаний міськвідділ міліції. З червня 2014 року брав участь у бойових діях по визволенню населених пунктів Луганщини від сепаратистів.

З листопада 2014 року - начальник управління громадської безпеки ГУМВС України в Луганській області.

З червня 2015 року працював на посадах начальника управління громадської безпеки, заступника начальника УМВС України в Чернігівській області.

Наказом начальника ГУНП у Вінницькій області від 26 лютого 2016 року призначений на посаду заступника начальника ГУНП у Вінницькій області.



Переглядів: 4209
Поширень: 0