Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбук прокоментував події, які відбуваються біля головного управління Національної поліції у Вінницькій області:

"З приводу подій біля головного управління Національної поліції у Вінницькій області, які отримали суспільний резонанс. Переконаний, що громадськість може і повинна контролювати владу, і в тому числі правоохоронні органи. Громадськість має отримати відповіді на питання щодо діяльності нової поліції і її керівництва. І для цього є всі необхідні законні і публічні інструменти. На ті питання, які поставлені громадськістю, мають дати відповідь результати службової перевірки. Але, на мою думку, це має відбуватись у цивілізований спосіб, без правопорушень та іміджевих втрат для Вінниці. І я не розумію, для чого перекривати рух транспорту і підпалювати шини в центрі міста, коли вона уже розпочалась. Для городян, і особливо в цей непростий для усіх нас час, дуже важливо, щоб Вінниця залишалась безпечним і спокійним містом. Це не перша спроба розхитати ситуацію у місті, і я вважаю такі дії, чим би вони не пояснювались, несправедливими по відношенню до 370-тисячної громади Вінниці, і недоречними в умовах, коли країна захищається від агресії з боку Росії.

Переконаний, що сьогодні усі ми повинні діяти в цивілізований і демократичний спосіб проявляти відповідальність перед людьми і перед країною при вирішенні будь-яких проблемних ситуацій", - пише міський голова.

Сергій Моргунов прокоментував події, що розгортаються навколо управління Нацполіції



Переглядів: 5026
Поширень: 0