Наказом Міністра оборони України від 4 березня 2016 року №201 військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату Геннадія Долгашова призначено на вищу посаду – начальника управління особового складу – заступника начальника штабу Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

Завершуючи виконання обов’язків військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату, полковник Геннадій Долгашов звернувся до вінничан:

"Хочу висловити Вам свою вдячність за те порозуміння, яке було між нами на протязі всього часу мого перебування на посаді військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату. За цей проміжок часу на нашому шляху траплялося безліч всіляких перепон, але завдяки взаєморозумінню, Вашій допомозі, як кажуть у народі: "І словом, і ділом" колективи військових комісаріатів області досягли високих показників у своїй службовій діяльності, про що свідчить стан виконання завдань за призначенням військовими комісаріатами області по зміцненню обороноздатності нашої держави.

Користуючись нагодою хочу від щирого серця висловити Вам слова поваги та вдячності за ту клопітку увагу, активну позицію та вагомий внесок в зміцнення обороноздатності нашої держави.

Залишаючи Вінницький обласний військовий комісаріат, який на протязі останніх двох років є кращим у Збройних Силах України, ще раз щиро Вам дякую і висловлюю надію на взаєморозуміння в майбутньому, а також бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту, миру, життєвої наснаги і нових звершень на благо України!"



Переглядів: 4558
Поширень: 0