У Вінниці будуть оголошувати Дні жалоби під час поховання вінничан, які загинули в зоні проведення АТО. Таке рішення було прийняте сьогодні під час чергового засідання виконкому.

На знак скорботи за загиблими воїнами в такі дні на всій території міста приспускатимуть Державний Прапор України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій.

На час проведення прощальної церемонії буде обмежено проведення розважально-концертних заходів та спортивних змагань. Підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності рекомендується долучатись до вшанування пам’яті загиблих в ході проведення антитерористичної операції і також вивішувати на своїх приміщеннях державні прапори з чорними стрічками.

«Ми повинні вшановувати молодих хлопців, які загинули, захищаючи Україну і всіх нас. Важливо, щоб це рішення було доведене до всіх комунальних підприємств, бізнесу, і щоб вони його дотримувалися», – зазначив міський голова Сергій Моргунов.



Переглядів: 3572
Поширень: 0