Вчора, 24 січня, перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко представив Маркевича Андрія Мар’яновича - начальника Вінницького регіонального відділення Фонду державного майна України.

Андрій Маркевич призначений на посаду відповідно до наказу Фонду держмайна України №11-р від 19.01.2017 року.

Вітаючи посадовця із призначенням, Андрій Гижко зазначив: «Ваш колектив дуже потужний, який має гарні аналітичні здібності та готовий працювати вчасно, ефективно і дуже швидко. Я вітаю Андрія Мар’яновича з призначенням, з перемогою в конкурсі. Думаю, що Вам вдасться гарно співпрацювати з колективом регіонального відділення. Обласна державна адміністрації та обласна Рада плідно співпрацює з Фондом , адже щороку приймається програма приватизації об’єктів Вінницької області, перелік яких затверджує обласна Рада. За останній період це були незначні об’єкти, але є цілий ряд об’єктів незавершеного будівництва, які готові до приватизації».

У Вінницькому регіональному відділенні Фонду державного майна України - новий керівник

Говорячи про тісну співпрацю Фонду і органів влади, Андрій Гижко зазначив: «Ми чекаємо реформу спиртової галузі. І тут має бути співпраця Фонду держмайна і Міністерства агропромислового розвитку. Зараз маємо 11 спиртових заводів у Вінницькій області, на жаль, на сьогодні працює лише 4, а 7 знаходиться в процедурі банкротства. Я думаю, що той досвід, який має Андрій Мар’янович в органах державної фіскальної служби є дуже позитивний»,- підкреслив він.

У Вінницькому регіональному відділенні Фонду державного майна України - новий керівник

Тісна співпраця дасть можливість вирішувати спільні питання: «Ми розглядаємо фонд держмайна не тільки як орган,що здійснює приватизацію, а й як орган здачі в оренду, особливо державного майна. У Вінницькій області 27 районів і зараз пріоритетний напрямок в державі створення центрів надання адміністративних послуг. І, оскільки в районах дуже часто не вистачає приміщень, то через фонд держмайна здійснюється процедура здачі в оренду для потреб районної влади»,- підсумував Андрій Гижко.

У Вінницькому регіональному відділенні Фонду державного майна України - новий керівник



Переглядів: 4082
Поширень: 0