1 лютого перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко представив колективу Подільської дослідної станції інституту садівництва (Українська академія аграрних наук України ) нового керівника.

Говорячи про Миколу Неїлика, Андрій Гижко зазначив: «Ті здобутки, які має аграрний комплекс Вінниччини за минулий рік дуже чітко показує, що Микола Миколайович може якісно і професійно організувати роботу. Він працював в обласній адміністрації з 2011 року на посаді директора Департаменту агропромислового розвитку ОДА. Якраз за 5,5 років, що він обіймав цю посаду, Вінниччина двічі ставила рекорди в аграрному секторі. Це 2013 рік і 2016 – коли хлібороби Вінниччини зібрали найбільші врожаї за період існування області. Микола Миколайович має науковий ступінь, тобто для дослідної станції він є людина не нова, а людина, яка і працювала в дослідних інституціях. Сьогодні наука повинна бути практичною і повинна співпрацювати з аграрним бізнесом, а Вінниччина – це регіон аграрний, тож є над чином працювати».

Подільську дослідну станцію інституту садівництва очолив екс-директор департаменту агропромислового розвитку

У свою чергу, Микола Неїлик подякував за довіру і висловив переконання, що на цій посаді буде прагнути зберегти ті напрацювання, що вже існують, а також примножувати нові здобутки, які будуть корисними для аграріїв краю та держави. А також зазначив: «Керівник це, перш за все, організатор робочого процесу, а команда, колектив, який працює - це основна потужна сила. Я переконаний, що спільними зусиллями ми досягнемо позитивних результатів».



Переглядів: 3202
Поширень: 0