Окрім коштів виділених на реконструкцію Мурів, міським бюджетом передбачено фінанси на благоустрій території навколо ставка біля автостанції «Східна», що на Тяжилові, та впорядкування зони відпочинку біля планетарію у міському парку. Також депутати на сесії міськради схвалили рішення про надання матеріальної допомоги неповнолітній доньці загиблого АТОвця Олександра Кодратюка. 

 На сесії було схвалено рішення про затвердження договору будівництва житлового будинку по вулиці Маяковського, 138. З початку 2000-х років на цій ділянці розташовується недобудова, яку за згодою сторін мають добудувати по Програмі «Муніципальне житло м. Вінниця». Більше 700 тис грн на благоустрій території навколо озера біля автостанції «Східна». Минулого року тут було проведено очистку днища водойми, вивезено мул, відремонтовано гідротехнічну споруду та влаштовано шандори. Через засушливу погоду улоговина озера досить довгий час не могла набратись водою (вода набралась лише зараз, після зими). Тому благоустрій території навколо водойми було вирішено зробити вже у цьому році. Тут встановлять «грибки», роздягальні, лавочки, зроблять пірс, заасфальтують тротуар і велодоріжку, влаштують вуличне освітлення, впорядкують під’їзні шляхи. Також змінами до бюджету міста на цей рік передбачено кошти для проведення благоустрою території біля планетарію. Тут незабаром має з’явитися комплекс «Міні-Вінниця».

Депутати схвалили рішення щодо надання матеріальної допомоги Ангеліні Кондратюк – неповнолітні доньці загиблого в АТО Олександра Кондратюка. Окрім того, цим рішенням виконавчий комітет міської ради в подальшому внесе зміни до Порядку надання матеріальної грошової допомоги членам територіальної громади міста Вінниці: якщо раніше на матеріальну допомогу могли претендувати члени родин загиблих, в т.ч. повнолітні діти, то відтепер – і неповнолітні також. Загалом із міського бюджету з початку проведення АТО по 100 тис грн виділено вже 24 родинам загиблих, 92 пораненим на лікування надано по 25 тис грн. ​



Переглядів: 2974
Поширень: 0