Як відомо, вибори до місцевих рад заплановані на травень 2010 року. У п\'ятницю, 12 лютого, було опечатано приміщення Вінницької міської організації Партії Регіонів.

У Вінниці опломбували приміщення міської організації Партії Регіонів

- Згідно з діючим статутом Партії Регіонів, пункт 545, обласна політрада партії прийняла рішення тимчасово припинити повноваження усіх міських організацій, - повідомив Сергій Смотрич. - Це не пов\'язано ні зі звільненням, ні зі зміщенням з посад. Це просто організаційний момент для упорядкування. А також для того, аби дізнатися справжню ситуацію, яка є на даний час в організації. Усі залишаються на посадах, всі виконують свої обов\'язки, але триває такий ревізійний момент.

За словами Сергія Смотрича, таке рішення обласна політрада ухвалила напередодні, у четвер, 11 лютого, а його самого включено до оргкомітету з реалізації цього питання.

Втім, у Вінницькій міській організації Партії регіонів такого рішення обласного керівництва не розуміють і вже невдовзі очікують пертурбацій. Як розповіли рядові партійці, такі дії обласних політкерівників пов\'язують з майбутніми виборами до місцевих рад і, відповідно, бажанням поставити на усі керівні пости потрібних людей, які й будуть формувати виборчі списки.

- Ми дали дуже непоганий результат на президентських виборах, як кажуть, виконали і перевиконали. Це що дяка за роботу? Інакше як рейдерським захопленням це назвати не можна, - каже один членів міської організації Партії Регіонів.


Переглядів: 5258
Поширень: 0