Губернатор подякував колективам закладів за професіоналізм та запевнив, що обласна адміністрація максимально сприятиме зміцненню їх матеріальної бази.

Оглянувши госпіталь для інвалідів та «оцінивши фронт роботи», голова облдержадміністрації окреслив пріоритетні завдання для влади з покращення бази установи. Володимир Демішкан відзначив: технічна модернізація, ремонт приміщень та під’їзду до закладу потребують значних капітальних вкладень. Сьогодні розглядається можливість виділення з обласного бюджету коштів на підтримку госпіталю, які потрібні на закупівлю спеціального обладнання. Губернатор додав, що бере особисте шефство над цією установою.

Також, на думку Володимира Демішкана, без уваги не повинні залишитися і проблеми обласної дитячої лікарні. Закладу вкрай бракує реанімобілів. Сьогодні на виклики виїжджають два автомобілі, а потрібно ще як мінімум стільки ж. Така машина з відповідним обладнанням коштує близько півмільйона гривень. Володимир Демішкан вважає, що для вирішення питання необхідно об’єднати зусилля обласного та міського бюджетів і спонсорських коштів.


Переглядів: 3328
Поширень: 0