У п’ятницю, 21 травня, керівникам підрозділів податкової служби області представлений новий перший заступник голови – начальник управління податкової міліції ДПА у Вінницькій області Віктор Максимишин. Віктор Максимишин – начальник управління податкової міліції
ДПА у Вінницькій областіВіктор Ярославович має досвід роботи на відповідальних та керівних посадах Служби безпеки України та податкової міліції. До останнього часу він очолював управління податкової міліції ДПА у Житомирській області.

38-річний керівник податкової міліції Вінниччини налаштований на рішучий початок роботи на новому місці. Головним завданням нового начальника УПМ та особового складу податкової міліції є не лише збереження заданого темпу праці, але й покращення основних показників роботи служби.

Особливі слова подяки прозвучали на адресу тепер уже екс-головного податкового міліціонера області Василя Дремлюги, який очолював управління з лютого 2008 року. Перший заступник начальника Головного управління податкової міліції ДПА України Юрій Атаманюк, який представляв нове керівництво УПМ ДПА в області, подякував Василю Микитовичу не лише за високі досягнення, але й за професійний, об’єднаний спільною справою колектив фахівців. У свою чергу Василь Дремлюга подякував колективу ДПА та податкової міліції області за плідну працю та професіоналізм і побажав не здавати досягнутих позицій і надалі підтримувати позитивний імідж податкової міліції Вінниччини.

Управління податкової міліції ДПА у Вінницькій області


Переглядів: 8853
Поширень: 0