Голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига призначив своїм розпорядженням від 1 липня Івана Мовчана на посаду першого заступника голови облдержадміністрації та Романа Аксельрода на посаду заступника з питань житлово-комунального господарства. Сьогодні новопризначених заступників представили апарату обласної державної адміністрації.

Іван Мовчан, дотепер генеральний директор приватного підприємства «Кряж», змінив на посаді першого заступника голови облдержадміністрації Валерія Коровія, який працював з травня 2006 року. Призначивши Романа Аксельрода, Микола Джига звільнив від обов’язків заступника голови облдержадміністрації Василя Жердецького. 

Губернатор подякував Валерію Коровію та Василю Жердецькому за роботу та відзначив, що «все те, що було зроблено і дало високий результат, буде обов’язково продовжено». Разом з тим він висловив сподівання, що їх досвід буде і надалі залучатися для вирішення проблем Вінницької області. 

«Передаючи пост» своєму «наступнику» на посаді, Валерій Коровій зазначив: «Найбільша цінність демократії – коли відбувається демократична зміна влади. Це - абсолютно позитивний, нормальний чинник». І додав, що тепер має змогу за призначенням використати двісті днів відпустки – буде відпочивати.

Валерий КоровийВасиль Жердецький запевнив, що в облдержадміністрації він працював із великим задоволенням: «Я дякую Богу і долі за те, що мав нагоду працювати у такому чудовому колективі. Із 45 років трудової діяльності ці 4 роки були найкращі. Я дійсно йшов на роботу, як на свято».

Свою нову «праву руку» Микола Джига охарактеризував як «фахівця у сільськогосподарській галузі, менеджера, людину з сучасним мисленням». На його думку, входження Івана Мовчана в керівний склад облдержадміністрації «посилить інвестиційну політику, роботу зі створення робочих місць, стабілізації в області». Сам Іван Михайлович пообіцяв, що «зосередиться на максимальній каталізації агропромислового комплексу», щоб «переробка на Вінниччині процвітала і від того був результат безпосередньо Вінниччині і державі». А з приходом Романа Аксельрода, який віддав галузі ЖКГ 36 років свого життя, новий імпульс розвитку має отримати сфера, на яку «найбільш нарікають», за словами губернатора, самі вінничани. Новий куратор галузі запевнив, що «зробить усе від нього залежне, щоб виконати усі доручення, покладені вищим державним керівництвом та особисто головою облдержадміністрації».


Переглядів: 7397
Поширень: 0